Voorbeel van een mogelijke workshop locatie

Cursussen,workshops en computeronderhoud

Neuro-Insight organiseert workshops voor diegenen die meer willen leren over hun NeurOptimal® systeem. Met meer dan 18 jaar ervaring in de wereld van neurofeedback, en vooral met het product NeurOptimal®, kun je bij ons leren hoe je omgaat met je systeem. We zijn er voor de individuele cursist(e) en, we kunnen lesgeven tot en met een groepsgrootte van 10 personen. Hieronder vind je de agenda voor de eerste helft van 2024. Mochten de datums niet bij jouw agenda passen, neem dan contact op zodat we speciaal voor jou een op maat gemaakt cursusprogramma kunnen samenstellen. Onder de agenda staan de cursussen globaal omschreven.

Neem contact op voor meer informatie

1 maart 2024

Workshop 1; verdieping basiskennis

Roermond (Nederland) of online via het digitale klaslokaal van Neuro-Insight

29 maart 2024

Workshop 2; verdieping gebruik media/techniek

Roermond (Nederland) of online via het digitale klaslokaal van Neuro-Insight

15 maart 2024

Onderhoud van mijn Windows 10/Windows 11 computer

Roermond, of op locatie (vanaf 6 deelnemers) of online via het digitale klaslokaal van Neuro-Insight

Geweldig dat je interesse hebt in NeurOptimal®!

Of je nu nieuwsgierig bent wat NeurOptimal® inhoudt, of wanneer je al ervaring hebt als Trainer, Neuro-Insight biedt je de tools en informatie om je verder op weg te helpen. Ondanks dat de software eenvoudig te bedienen is, bieden we je een aantal interessante en leerzame workshops. Goed om te weten is dat al onze cursussen vrij van B.T.W. zijn omdat Hannie Ruinen bevoegd docente is, en ingeschreven is bij het C.R.K.B.O.
Voor de workshops hoef je geen eigen systeem te hebben, je kunt deelnemen en oefenen op een systeem van Neuro-Insight. Mocht je een eigen systeem willen aanschaffen, dan biedt Neuro-Insight in samenwerking met collega Breingoed een begeleidingstraject tot aankoop aan.

De Kennismakingscursus, als oriëntatie op aanschaf

De kennismakingscursus is er voor diegene die interesse heeft in NeurOptimal®, en meer informatie nodig heeft om de volgende stap naar aankoop te zetten. We behandelen we de basisprincipes van NeurOptimal® en we nemen een kijkje in het programma zelf. Ook leer je het verschil tussen linear en non-linear neurofeedback. Deze korte cursus van 1 dagdeel kost €150,-. We bieden de kennismakingscursus aan live in Roermond, maar, deze korte cursus van één dagdeel is ook online te volgen. Zo kom jij tot een weloverwogen besluit om een eigen systeem te kopen.

De Basisworkshop, de perfecte start om het optimale uit jouw NeurOptimal® systeem te halen.

De Basisworkshop vindt meestal plaats in kleine groepjes en duurt 2 dagdelen. Het is daarnaast ook mogelijk om deze workshop privé te volgen. Deze is op afspraak te boeken. Voor de privéworkshp geldt wel een meerprijs van 20% op de basisprijs van €275,--.
In deze workshop gaan we diper in op alle facetten van NeurOptimal®. Van Brain Basics tot en met het succesvol opzetten van een onderneming met NeurOptimal®. Na deze leerzame workshop zul je met veel zelfvertrouwen trainingen kunnen geven aan jouw cliënten. Zeker als je daarnaast ook de certificeringscursus hebt gevolgd bij Breingoed.

Verdiepingsworkshop NeurOptimal®

Net als de basisworkshop, vindt de verdiepingsworkshp meestal ook plaats in kleine groepjes. Hierdoor is de cursus erg interactief en is uitwisseling van ervaringen heel goed mogelijk. Ook deze cursus duurt 2 dagdelen, en kost €275,--. Ook hier geldt de mogelijkheid om de cursus als privécursus te boeken tegen een meerprijs van 20%. We gaan dieper in op de betekenis van Dynamical Neurofeedback®. UIteindelijk wil je met veel goede kennis je cliënten kunnen helpen.

Tweedaagse workshop, de alles in één oplossing om in korte tijd veel kennis op te doen

Soms wil je in relatief korte tijd veel informatie hebben. Jij wil een vliegende start maken met NeurOptimal® Neurofeedback. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om in twee hele dagen, 4 dagdelen alle ins en outs te leren over je systeem. Deze workshop vraagt een investering van Euro 500,-- maar, de bonus is dat jij zeer zeker in staat zult gaan zijn om het beste uit jouw werk te kunnen halen. Ook hier geldt een meerprijs van 20% wanneer deze aanbieding individueel geboekt wordt.

Nadat ik zelf als psycholoog een aantal NeurOptimal® sessies gevolgd had, werd ik nieuwsgierig. Mijn trainer gaf me de contactgegevens van Neuro-Insight en daar deed ik de Kennismakingscursus. Daarna heb ik mijn eigen systeem gekocht. Dit gebruik ik nu in mijn praktijk, want het biedt een geweldige ondersteuning bij mijn werk met cliënten. Ook volgde ik met plezier de Basic- en Advanced cursus. Een super ervaring.
Kennismakingscursus was doorslaggevend
Mijn eigen NeurOptimal® systeem!
Via Hannie heb ik mijn eigen systeem aangeschaft. Omdat ik een coachingspraktijk heb, en ook sessies geef aan werknemers op hun werkplek is de SurfacePro perfect. Mijn bedrijf is door de handzame apparatuur van Zengar enorm mobiel.
Ik kocht mijn NeurOptimal® systeem met hulp van Hannie, Neuro-Insight
De begeleiding was super
Ik trainde eerst zelf bij mijn trainer in de praktijk. Nadat ik zelf ervaren had het transformatieproces betekenen kon, besloot ik zelf trainer te worden. Samen met Neuro-Insight besloot ik eerst de kennismakingscursus te doen. Na deze cursus wist ik het zeker en kocht ik mijn systeem. Het mooie is dat ik het cursusgeld van de kennismakingscursus weer terug ontving. na aankoop. Vervolgens heb ik in korte tijd de basis- en advancedcursus gevolgd. Super!
Na het volgen van de basic en advanced cursus
voel ik me erg zelfverzekerd in het uitleggen wat NeurOptimal® sessies inhouden.

Veelgestelde vragen