Voorbeeld van een mogelijke workshop locatie

Cursussen,workshops en computeronderhoud

Neuro-Insight organiseert workshops voor diegenen die meer willen leren over hun NeurOptimal® systeem. Met meer dan 18 jaar ervaring in de wereld van neurofeedback, en vooral met het product NeurOptimal®, kun je bij ons leren hoe je omgaat met je systeem. We zijn er voor de individuele cursist(e) en, we kunnen lesgeven tot en met een groepsgrootte van10 personen. Naast de workshops over neurofeedback, bieden we creatieve workshops neurografisch tekenen aan. Hieronder vind je de agenda voor de eerste helft van 2024. Mochten de datums niet bij jouw agenda passen, neem dan contact op zodat we speciaal voor jou een op maat gemaakt cursusprogramma kunnen samenstellen. Onder de agenda staan de cursussen globaal omschreven.

Neem contact op voor meer informatie

18 mei 2024

Workshop Neurografisch Tekenen

Coachingshuis MCR, Minderbroederssingel 44, 6041 KK Roermond

24 mei 2024

Kennismakingscursus NeurOptimal

Roermond (Nederland) of online via het digitale klaslokaal van Neuro-Insight

31 mei 2024

Praktische cursus onderhoud van mijn Windows 10/Windows 11 computer

Roermond, of op locatie (vanaf 6 deelnemers) of online via het digitale klaslokaal van Neuro-Insight

5 juli 2024

Workshop Neurografisch Tekenen

Coachingshuis MCR, Minderbroederssingel 44, 6041 KK Roermond

Geweldig dat je interesse hebt in NeurOptimal®!

Ontdek de kracht van je brein met onze Neuro-Insight workshops. Ben je nieuwsgierig naar NeurOptimal® maar weet je niet waar te beginnen? Onze kennismakingscursus is perfect voor jou! Leer de basisprincipes en ontdek hoe NeurOptimal® je leven kan veranderen. Wil je meer diepgaande kennis opdoen over het gebruik en de bediening van NeurOptimal®? Schrijf je dan in voor onze workshop waarin we je alle ins en outs leren, zodat je het maximale uit deze innovatieve technologie kunt halen. Verken de creatieve kant van neurowetenschappen met onze workshop neurografisch tekenen. Ontdek hoe je je denkpatronen kunt gebruiken als een instrument voor expressie en kunst. En voor de ultieme ontspanning en groei, neem deel aan onze mini-retraite waarin we NeurOptimal en neurografisch tekenen combineren. Laat jezelf onderdompelen in een unieke ervaring van innerlijke balans en inspiratie. Klaar om je brein te transformeren? Meld je aan voor onze workshops. Doordat Hannie Ruinen C.R.K.B.O. geregistreerd docent is, zijn alle cursussen vrij van B.T.W.

De Kennismakingscursus, als oriëntatie op aanschaf

De kennismakingscursus is er voor diegene die interesse heeft in NeurOptimal®, en meer informatie nodig heeft om de volgende stap naar aankoop te zetten. We behandelen we de basisprincipes van NeurOptimal® en we nemen een kijkje in het programma zelf. Ook leer je het verschil tussen linear en non-linear neurofeedback. Deze korte cursus van 1 dagdeel kost €150,-. We bieden de kennismakingscursus aan live in Roermond, maar, deze korte cursus van één dagdeel is ook online te volgen. Zo kom jij tot een weloverwogen besluit om een eigen systeem te kopen.

De Basisworkshop, de perfecte start om het optimale uit jouw NeurOptimal® systeem te halen.

De Basisworkshop vindt meestal plaats in kleine groepjes en duurt 2 dagdelen. Het is daarnaast ook mogelijk om deze workshop privé te volgen. Deze is op afspraak te boeken. Voor de privéworkshop geldt wel een meerprijs van 20% op de basisprijs van €275,--.
In deze workshop gaan we dieper in op alle facetten van NeurOptimal®. Van Brain Basics tot en met het succesvol opzetten van een onderneming met NeurOptimal®. Na deze leerzame workshop zul je met veel zelfvertrouwen trainingen kunnen geven aan jouw cliënten. Zeker als je daarnaast ook de certificeringscursus hebt gevolgd bij Breingoed.

Workshop Neurografisch Tekenen

Ben je op zoek naar een unieken manier om je brein te verkennen en je gedachten te ordenen terwijl je tegelijkertijd je creativiteit stimuleert? Stap dan in de fascinerende wereld van Neurografisch Tekenen. Ontdek hoe je jouw innerlijke gedachten en emoties kunt omzetten in prachtige tekeningen of schilderingen. Leer technieken die je helpen verbinding te maken met je diepste zelf en je creatieve expressie tot uiting te laten komen. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of nog nooit een potlood hebt vastgehouden, onze workshop biedt voor iedereen wat nieuws. Je gaat gegarandeerd met een uniek werkstuk naar huis. Ook kun je de geleerde technieken thuis eenvoudig zelf steeds opnieuw toepassen. Een ding is zeker, na deze workshop ga jij helemaal Zen naar huis. De kosten voor deze workshop zijn €90,-- inclusief lunch en materialen. Minimaal aantal deelnemers is 4 personen.

Mini Retraite

Laat je geest tot rust komen en je creativiteit bloeien tijdens onze Mini-Retraite! Stap uit de drukte van het dagelijkse leven en dompel jezelf onder in een verjongende ervaring van innerlijke balans en groei. Onze Mini-Retraite combineert de krachtige technieken van NeurOptimal neurofeedback, neurografisch tekenen en Yoga Nidra om je te helpen ontspannen, herstellen en je ware potentieel te onthullen. Ontdek de diepe ontspanning van Yoga Nidra terwijl je jezelf overgeeft aan een geleide meditatie die je lichaam en geest tot rust brengt. Laat vervolgens NeurOptimal neurofeedback je brein in evenwicht brengen en je natuurlijke staat van welzijn herstellen. Na deze kalmerende sessies, laat je creativiteit de vrije loop tijdens het neurografisch tekenen, waarbij je je innerlijke gedachten en emoties op het canvas uitdrukt in een sfeer van rust en inspiratie. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, creatieve expressie of innerlijke groei, onze Mini-Retraite biedt een heilzame en verrijkende ervaring die je vernieuwd en verfrist zal achterlaten. Dompel jezelf onder in deze unieke reis naar welzijn en schrijf je vandaag nog in voor onze Mini-Retraite! De retraite is er voor kleine groepen tot maximaal zes personen.

Nadat ik zelf als psycholoog een aantal NeurOptimal® sessies gevolgd had, werd ik nieuwsgierig. Mijn trainer gaf me de contactgegevens van Neuro-Insight en daar deed ik de Kennismakingscursus. Daarna heb ik mijn eigen systeem gekocht. Dit gebruik ik nu in mijn praktijk, want het biedt een geweldige ondersteuning bij mijn werk met cliënten. Ook volgde ik met plezier de Basic- en Advanced cursus. Een super ervaring.
Kennismakingscursus was doorslaggevend
Mijn eigen NeurOptimal® systeem!
Via Hannie heb ik mijn eigen systeem aangeschaft. Omdat ik een coachingspraktijk heb, en ook sessies geef aan werknemers op hun werkplek is de SurfacePro perfect. Mijn bedrijf is door de handzame apparatuur van Zengar enorm mobiel.
Ik kocht mijn NeurOptimal® systeem met hulp van Hannie, Neuro-Insight
De begeleiding was super
Ik trainde eerst zelf bij mijn trainer in de praktijk. Nadat ik zelf ervaren had het transformatieproces betekenen kon, besloot ik zelf trainer te worden. Samen met Neuro-Insight besloot ik eerst de kennismakingscursus te doen. Na deze cursus wist ik het zeker en kocht ik mijn systeem. Het mooie is dat ik het cursusgeld van de kennismakingscursus weer terug ontving. na aankoop. Vervolgens heb ik in korte tijd de basis- en advancedcursus gevolgd. Super!
Na het volgen van de basic en advanced cursus
voel ik me erg zelfverzekerd in het uitleggen wat NeurOptimal® sessies inhouden.

Veelgestelde vragen