Irradia - Low Level Lasertherapie (LLLT)

Sinds november 2023 is Neuro-Insight officiëel vertegenwoordiger van Irradia AB, een Zweeds medisch-technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in medisch therapeutische laserapparatuur, kortweg LLLT (Low Level Laser Therapy). Irradia heeft meer dan 30 jaar ervaring en hun apparaten worden ontwikkeld en geproduceerd in Zweden, door Irradia.

Medische lasers kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld pijn en ontstekingen te verminderen en genezing te bevorderen. De behandeling is niet-invasief, omdat de laser uitsluitend op het huidoppervlak wordt aangebracht.

De medische lasers van Irradia zijn professionele instrumenten, ontwikkeld om optimale behandelresultaten te leveren. Ze zijn ontworpen om veilig en eenvoudig te bedienen, waardoor verslaglegging van de behandeling eenvoudig is. Daarnaast zijn er speciaal modellen ontwikkeld voor zelfbehandeling.

Families

De MidCare is geschikt voor families en voor bruikleen via de therapeut. Deze laser behoort tot de EHBO-uitrusting van elke familie. Wondjes genezen sneller, botbreuken herstellen sneller en zelfs (kleine) brandwondjes zullen sneller genezen. Neem contact op met Neuro-Insight als u meer informatie zou willen. U vindt het contactformulier hier.

Sporters

Een blessure is snel en effectief te behandelen met de MID-LITE 904. Dit model is één van de meest effectieve medische lasers op de markt. Neuro-Insight geeft deze laser tegen vergoeding in bruikleen zodat u zichzelf thuis kunt behandelen. De MID-LITE is een professionele medische laser, ontwikkeld voor eenvoudig gebruik en transport. Hij is gemakkelijk mee te nemen en zeer geschikt voor het behandelen van sportblessures. MID-LITE heeft een ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij die rechtstreeks op de batterij kan werken, of wanneer hij op een stopcontact is aangesloten. Neem contact op voor meer informatie

Dierenverzorgers

Medische laser is een bewezen effectief alternatief voor ontstekingsremmende medicijnen, volledig vrij van bijwerkingen. Voor dieren zijn zowel de MID-LITE alsook de MID-LASER zeer geschikt.

De medische lasers van Irradia zijn zeer geschikt voor de behandeling van paarden en andere dieren en zijn uitstekende behandelingsopties voor wonden en ontstekingsverschijnselen. In combinatie met onze cursussen en ondersteuning zal het verkrijgen van goede resultaten eenvoudig zijn. Neem contact op voor meer informatie

Gezondheidszorg

Zowel de MID-LITE alsook de MID-LASER zijn bijzonder geschikt voor de professional. MID-LASER is een van de meest flexibele en professionele lasersystemen op de markt. De MID-LASER bestaat uit een basisunit waarop verschillende lasersondes worden aangesloten. De basiseenheid bestuurt de functies van het systeem terwijl de behandeling wordt uitgevoerd met de laser handset. De MID-LASER heeft een ingebouwde lithium-ionbatterij, en kan werken zonder aangesloten te worden op een stopcontact. Meer informatie ontvangt u via het contactformulier

Demonstratie video waarin te zien is hoe het licht op en door het weefsel beweegt

Voorbeelden van te behandelen pijn- en oedeemklachten

Zelf behandelen

Wat kan ik zelf behandelen met een Irradia medisch-therapeutische laser?

Met de therapeutische lasers van Irradia kunnen veel pijnproblemen zelf worden behandeld. Denk hierbij aan pijn bij artrose, genezing van wonden ( o.a. post-operatief, diabetes wonden) onstekingen, peesontstekingen en meer. Wilt u meer leren, lezen of informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Een Irradia therapeutische laser aanschaffen

Neuro-Insight begeleidt u naar uw aankoop

Als u besluit een Irradia Laser te willen aanschaffen, hetzij privé, voor uw sportvereniging of professioneel voor uw praktijk, dan begeleidt Hannie Ruinen van Neuro-Insight u tijdens dit proces. Voordat u tot aanschaf overgaat is het mogelijk om een MIDLITE-904 van ons in bruikleen te ontvangen tegen een vergoeding. De prijs voor bruikleen vindt u in de prijslijst.

Veelgestelde vragen