U wilt meer informatie? Stel uw vragen via het formulier.

Voor al uw vragen kunt u het contactformulier gebruiken. Of het nu gaat over algemene informatie, of hele specifieke vragen omdat u een NeurOptimal® systeem wilt gaan kopen, neem contact op via dit formulier.

De snelste manier naar meer informatie over NeurOptimal®

Al je vragen over NeurOptimal® mag je aan ons stellen. Hannie Ruinen is naast trainer, opleider en vertegenwoordiger, ook werkzaam als gecontracteerd Technisch Specialist en werkt in Zengar's Technical Support Specialist Team. Geen vraag blijft onbeantwoord over NeurOptimal®.

Alle informatie wordt vrijblijvend verstrekt

Je ontvangt graag meer informatie. Of het nu gaat over bruikleen, sessies in de praktijk, aankoop of cursus, alle informatie die je via Neuro-Insight ontvangt is vrijblijvend en verplicht je nooit tot aankoop. Onze service richt zich allereerst op informeren en samenwerken.

Ook jouw brein kan in topvorm zijn!

NeurOptimal® biedt training en heeft geen diagnose nodig.

NeurOptimal® is een trainingsmethode en is niet medisch. Het heeft geen diagnose nodig en is geen behandeling. Ook is het niet bedoeld om ziektes te genezen of te voorkomen. Het is niet invasief en heeft geen impact op lichaamsstructuren of lichaamsfuncties. Als je medische hulp nodig hebt, raadpleeg dan een arts of bevoegd therapeut.

NeurOptimal® is gevestigd in Roermond

Op vrijdagen is Neuro-Insight geopend van 9.00 - 18.00 uur. Je bent dan welkom voor sessies in de praktijk. Andere dagen zijn bespreekbaar, mocht je op vrijdagen niet kunnen. Echter, voor diegenen die graag de resultaten van NeurOptimal® willen ervaren, comfortabel vanuit hun eigen huis, hebben we de mogelijkheid om een NeurOptimal® systeem thuis te gebruiken.

Train thuis met NeurOptimal®.

Thuis je brein trainen, comfortabel en voordelig. De begeleiding vindt plaats op afstand.

Finding your Balance

Veelgestelde vragen