U wilt meer informatie? Stel uw vragen via het formulier.

Voor al uw vragen over NeurOptimal®, Irradia en Metabolic Balance coaching kunt u onderstaand formulier gebruiken. Een prijsopgaaf sturen we u toe na een eerste gratis gesprek.

De snelste manier naar meer informatie over NeurOptimal®

Al je vragen over NeurOptimal® mag je aan ons stellen. Hannie Ruinen is naast trainer, opleider en vertegenwoordiger, ook tussen 2018 en 2024 werkzaam geweest als gecontracteerd Technisch Specialist (ZZP) in Zengar's Technical Support Specialist Team. Geen vraag blijft onbeantwoord over NeurOptimal®. De IT- en computeronderhoudsdienst van Neuro-Insight werkt samen met Surface Optimization Solutions

Alle informatie wordt vrijblijvend verstrekt

Je ontvangt graag meer informatie. Of het nu gaat over bruikleen, sessies in de praktijk, aankoop of cursus, alle informatie die je via Neuro-Insight ontvangt is vrijblijvend en verplicht je nooit tot aankoop. Onze service richt zich allereerst op informeren en samenwerken.

Ook jouw brein en lichaam kunnen in topvorm zijn!

NeurOptimal® biedt training en heeft geen diagnose nodig.

NeurOptimal® is een trainingsmethode en is niet medisch. Het heeft geen diagnose nodig en is geen behandeling. Ook is het niet bedoeld om ziektes te genezen of te voorkomen. Het is niet invasief en heeft geen impact op lichaamsstructuren of lichaamsfuncties. Als je medische hulp nodig hebt, raadpleeg dan een arts of bevoegd therapeut.

NeurOptimal® is gevestigd in Roermond

Neuro-Insight is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Persoonlijke Training en coaching vindt uitsluitend plaats op afspraak op onze locatie. Echter, voor diegenen die graag de resultaten van NeurOptimal® willen ervaren, comfortabel vanuit hun eigen huis, hebben we de mogelijkheid om een NeurOptimal® systeem thuis te gebruiken.

Train thuis met NeurOptimal®.

Thuis je brein trainen, comfortabel en voordelig. De begeleiding vindt plaats op afstand.

Finding your Balance

Veelgestelde vragen