Over ons

Hannie Ruinen heeft bijna 20 jaar ervaring met NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback. Als gecertificeerd C.R.K.B.O - docent, trainer én coach kunt u er zeker van zijn dat de workshops en coachingstrajecten bij Neuro-Insight van grote waarde zijn. Als geregistreerd CAT-lid kun je hier naast coaching en neurofeedbacktraining ook terecht voor het geweldige Metabolic Balance traject. Van bloedprikken tot en met de intensieve begeleiding die bij dat programma hoort, helpt Hannie je op weg naar een gezond metabolisme. Wil je meer informatie over Metabolic Balance? Lees hier dan verder.

Hannie is vijf jaar werkzaam geweest als Zengar Technical Support specialist en heeft ruim 15 jaar ervaring als vertegenwoordiger en opleider. Via Surface Optimization Solutions helpen we je bij al je computerproblemen.

contact formulier

NeurOptimal®, Mentaal sterk

Onze systemen en trainingen helpen mensen hun focus en helderheid te hervinden. NeurOptimal® neurofeedback helpt hen bij het hervinden van mentale fitheid en een prettiger slaappatroon waardoor er meer veerkracht, rust, focus en helderheid kan gaan ontstaan. Omdat NeurOptimal® geen diagnose nodig heeft, niet geneest maar training biedt, is het geschikt voor iedereen. Onze cliënten ervaren na een aantal trainingen dat hun mentale veerkracht verbeterd is en dat ze daardoor meer stressbestendig zijn. Hierdoor kunnen zij meer flexibel omgaan met stressvolle situaties.

Neuro-Insight biedt maatwerk in training en coaching

Neuro-Insight biedt trainingen en workshops aan. Hetzij individueel maar ook in groepsverband. Het Metabolic Balance programma is altijd individueel omdat dit traject bepaald wordt na uitgebreide bloedanalyse. Voor vragen over onze cursussen en begeleidingstrajecten neemt u het best contact op met ons via het contactformulier.

Optimaal gezond, mentaal en fysiek

Bij Neuro-Insight geloven we in de kracht van een totaal-aanpak van welzijn. Ons aanbod van Metabolic Balance-programma en NeurOptimal-trainingen is ontworpen om jou te ondersteunen bij het bereiken van optimale mentale veerkracht en fysieke gezondheid. Met Metabolic Balance helpen we je jouw voedingspatroon te optimaliseren, terwijl NeurOptimal-trainingen je brein in balans brengen en stress verminderen. Samen vormen deze programma's een krachtig duo dat je helpt een gezonde levensstijl te omarmen en voluit te leven.

Waarom NeurOptimal® ?

Omdat je door NeurOptimal® trainingen het beste uit jezelf zult gaan kunnen halen. Wat dat beste ook mag zijn. Onze trainingen worden gedaan door Peak Performing atleten, artiesten en zakenmensen omdat zij optimaal willen kunnen presteren en optimaal willen kunnen genieten van hun leven. Ook worden onze trainingen gedaan door diegenen die nog niet op hun allerbeste kunnen functioneren. We zien in onze praktijken mensen met uiteenlopende issues en beperkingen. Daarnaast kan het een goede ondersteuning bieden bij diegenen die kiezen om hun gezondheid met voedingsinterventie te optimaliseren. Deze mensen zijn op zoek naar verbeterde kwaliteit van leven, zónder dat zij daarvoor medicijnen moeten gebruiken. NeurOptimal® kan voor iedereen iets betekenen. Het helpt je om het beste uit jezelf te halen.

Veelgestelde vragen