Nederlands Deutsch English

Cursussen NeurOptimal® Neurofeedback

Neuro-Insight, officiëel verkooppunt en opleider van NeurOptimal systemenNeuro-Insight, de opleider voor NeurOptimal certificeringscursussen in EuropaNeuro-Insight is door Zengar Inc., hét bedrijf achter de ontwikkeling van NeurOptimal® Neurofeedback, aangewezen als officiële vertegenwoordiging en opleider. We bieden de opleiding aan in Nederlands, Engels en Duits.

Gecertificeerde NeurOptimal® cursussen

We bieden de mogelijkheid om de introductiecursus én de Basiscursus te volgen zonder dat je daar al je eigen systeem voor nodig hebt. Dit is de beste manier om te onderzoeken of NeurOptimal® echt iets voor jou is. Tijdens deze cursusdagen (de intro duurt 1 dagdeel, de Basiscursus duurt 2 dagen), ontvang je meer dan voldoende informatie om er zeker van te zijn dat je de beste keuze zult gaat maken.

De introductiecursus bieden we je aan op aanvraag. Wil jij de introductiecursus volgen dan kun je deze aanvragen door het contactformulier in te vullen.

De kosten voor de introductiecursus bedragen Euro 150,-- incl. 21% B.T.W. Als je na deze korte cursus (1 dagdeel) besluit om een systeem aan te schaffen, ontvang je van Neuro-Insight deze kosten retour.

NeurOptimal Basiscursus

Bij het succesvol afronden van deze cursus ontvangt u het bijhorende certificaat. Tijdens de basiscursus leert u hoe u NeurOptimal® correct kan voorstellen bij uw klanten, én u raakt vertrouwd met de software. Hierdoor zult u met meer zelfvertrouwen uw cliënten kunnen begeleiden.

Daarnaast krijgt u interessante ideeën en suggesties aangereikt voor uw marketing. Het is aan te raden om uw eigen NeurOptimal® professional systeem bij u te hebben tijdens de opleiding, echter, u bent welkom ook zonder systeem deel te nemen. In dat geval mag u tijdens de cursus een systeem van Neuro-Insight gebruiken. U kunt zich alvast wat voorbereiden door de video’s te bekijken die u vindt onder ‘start here’ op de PASS afdeling van de NeurOptimal® website. De PASS afdeling is echter alleen toegankelijk voor mensen die reeds in het bezit zijn van een systeem.

Cursusdata NeurOptimal Basiscertificering

Basiscertificering:

Alle cursussen zijn vanwege veranderde regelgeving door de FDA in de USA onderhevig aan revisie. Om die reden zullen er in het laatste kwartaal van 2018 geen certificeringscursussen zijn. Zodra de cursussen gereviseerd zijn, zullen de nieuwe data voor de Nederlandse cursussen hier worden genoemd.

Het gratis E-book kun je hier downloaden

Kinderen genieten doorgaans van hun neuroptimal sessie bij Neuro-InsightNeurOptimal op een tablet, beschikbaar bij Neuro-Insight

Cursusdata:

Introductiecursus met NeurOptimal® zijn op aanvraag. Kosten € 150,--incl.21% B.T.W. Bij aanschaf van een systeem ontvangt u dit bedrag retour.

Basiscertificering:

Alle cursussen zijn vanwege veranderde regelgeving door de FDA in de USA onderhevig aan revisie. Om die reden zullen er in het laatste kwartaal van 2018 geen certificeringscursussen zijn. Zodra de cursussen gereviseerd zijn, zullen de nieuwe data voor de Nederlandse cursussen hier worden genoemd.

Basiscertificering: Datum volgt zo spoedig mogelijk

Advancedcertificering: Datum volgt zo spoedig mogelijk