Certificeringscursussen

Voor de certificeringscursussen NeurOptimal® kunt u terecht bij Neuro-Insight. We zijn er voor de individuele cursist(e) en, we kunnen lesgeven tot en met een groepsgrootte van 10 personen. Voor trainingen op onze locatie in Lenzburg, Zwitserland, kijkt u het best op neuro-insight.de . Hieronder vind je de agenda voor de tweede helft van 2022. Mochten de datums niet bij jouw agenda passen, neem dan contact op zodat we speciaal voor jou een op maat gemaakt cursusprogramma kunnen samenstellen. Onder de agenda staan de cursussen globaal omschreven.

Neem contact op voor meer informatie

28 en 29 april 2023

Basis certificeringscursus

Roermond (Nederland)

12 en 13 mei 2023

Advanced certificeringscursus

Roermond (Nederland)

16 en 17 juni 2023

Basis certificeringscursus

Roermond (Nederland)

23 en 24 juni 2023

Advanced certificeringscursus

Roermond (Nederland)

Geweldig dat je interesse hebt in NeurOptimal®!

Of je nu nieuwsgierig bent wat NeurOptimal® inhoudt, of wanneer je al ervaring hebt als Trainer, Neuro-Insight biedt je de tools en informatie om je verder op weg te helpen. Ondanks dat de software eenvoudig te bedienen is, bieden we je een aantal interessante en leerzame cursussen. Goed om te weten is dat al onze cursussen vrij van B.T.W. zijn omdat Hannie Ruinen bevoegd docente is, en ingeschreven is bij het C.R.K.B.O.
Toelatingseisen voor de Basiscursus zijn er niet. Wel is een H.B.O. - denk- en werkniveau vereist. Voor de Advanced cursus geldt dat je in het bezit moet zijn van het Basiscertificaat, waarbij ook een H.B.O. - denk- en werkniveau vereist is.

De Kennismakingscursus, als oriëntatie op aanschaf

De kennismakingscursus is er voor diegene die interesse heeft in NeurOptimal®, en meer informatie nodig heeft om de volgende stap naar aankoop te zetten. We behandelen we de basisprincipes van NeurOptimal® en we nemen een kijkje in het programma zelf. Ook leer je het verschil tussen linear en non-linear neurofeedback. Deze korte cursus van 1 dagdeel kost €150,-. We bieden de kennismakingscursus aan live in Roermond, maar, deze korte cursus van één dagdeel is ook online te volgen. Mocht je na het volgen van deze cursus besluiten om te investeren in een eigen systeem, dan ontvang je dit bedrag retour van Neuro-Insight.

De Basiscursus, de perfecte start en is mogelijk mét en zonder je eigen systeem. Na deze cursus neem je de juiste beslissing

De Basiscursus vindt meestal plaats in kleine groepjes en duurt 4 dagdelen. Het is daarnaast ook mogelijk om deze cursus als privécursus te volgen. Deze is op afspraak te boeken. Voor de privécursus geldt wel een meerprijs van 20% op de cursusprijs van €600,--.
In de Basiscursus wordt dieper ingegaan op alle facetten van NeurOptimal®. Van Brain Basics tot en met het succesvol opzetten van een onderneming met NeurOptimal®. Bij het succesvol afsluiten van de cursus, middels een online quiz, ontvang je het bijbehorende officiële certificaat. Na deze cursus zul je met veel zelfvertrouwen trainingen kunnen geven aan jouw cliënten.

De Advanced cursus, de volgende stap naar brede kennis over NeurOptimal®

Net als de Basiscurus, vindt de Advanced cursus meestal ook plaats in kleine groepjes. Hierdoor is de cursus erg interactief en is uitwisseling van ervaringen heel goed mogelijk. Ook deze cursus duurt 4 dagdelen, en kost €450,--. Ook hier geldt de mogelijkheid om de cursus als privécursus te boeken tegen een meerprijs van 20%. We gaan dieper in op de betekenis van Dynamical Neurofeedback® en de basisconcepten van dynamische systemen komen aan bod. Een flink deel van deze cursus omvat het bespreken van de wetenschap achter NeurOptimal® en gaan we dieper in op het voor NeurOptimal® specifieke S.O.R.T. It Out met DIFS- proces. Bij het succesvol afsluiten van de cursus, middels een online quiz, ontvang je het bijbehorende officiële certificaat.

Basis en Advanced, de alles in één oplossing om in korte tijd veel kennis op te doen

Soms wil je in relatief korte tijd veel informatie hebben. Jij wil een vliegende start maken met NeurOptimal® Neurofeedback. Dan bieden we jou de mogelijkheid om binnen 4 weken, op afspraak de Basis- en Advanced cursus binnen 4 weken te volgen en af te sluiten. Hierbij werken we 6 á 7 dagdelen intensief samen en behandelen we alle leerstof uit beide cursussen. Na de eerste 4 dagdelen sluit je de Basiscursus af met de online quiz waarna we doorwerken aan de Advanced cursus. Bij het succesvol afsluiten van beide curusssen (online quiz) ontvang je de bijbehorende officiële certificaten. Voor deze twee-in-,eén cursus geldt een prijs van €995,-- Wel geldt een meerprijs van 20% wanneer deze aanbieding individueel geboekt wordt.

Nadat ik zelf als psycholoog een aantal NeurOptimal® sessies gevolgd had, werd ik nieuwsgierig. Mijn trainer gaf me de contactgegevens van Neuro-Insight en daar deed ik de Kennismakingscursus. Daarna heb ik mijn eigen systeem gekocht. Dit gebruik ik nu in mijn praktijk, want het biedt een geweldige ondersteuning bij mijn werk met cliënten. Ook volgde ik met plezier de Basic- en Advanced cursus. Een super ervaring.
Kennismakingscursus was doorslaggevend
Mijn eigen NeurOptimal® systeem!
Via Hannie heb ik mijn eigen systeem aangeschaft. Omdat ik een coachingspraktijk heb, en ook sessies geef aan werknemers op hun werkplek is de SurfacePro perfect. Mijn bedrijf is door de handzame apparatuur van Zengar enorm mobiel.
Ik kocht mijn NeurOptimal® systeem met hulp van Hannie, Neuro-Insight
De begeleiding was super
Ik trainde eerst zelf bij mijn trainer in de praktijk. Nadat ik zelf ervaren had het transformatieproces betekenen kon, besloot ik zelf trainer te worden. Samen met Neuro-Insight besloot ik eerst de kennismakingscursus te doen. Na deze cursus wist ik het zeker en kocht ik mijn systeem. Het mooie is dat ik het cursusgeld van de kennismakingscursus weer terug ontving. na aankoop. Vervolgens heb ik in korte tijd de basis- en advancedcursus gevolgd. Super!
Na het volgen van de basic en advanced cursus
voel ik me erg zelfverzekerd in het uitleggen wat NeurOptimal® sessies inhouden.

Veelgestelde vragen